ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελετή

Δέσποινα Άσπρου

Ελένη Μενεγάκη – Ελεονώρα Μελέτη: Δυο ταλαντούχες γυναίκες για τις οποίες ουκ ολίγες φορές τα δημοσιεύματα τις ήθελαν να έχουν κόντρα... κάτι το οποίο ξεκίνησε πριν περίπου 13 χρόνια, όταν η Ελεονώρα Μελέτη διαδέχτηκε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη του Ant1.

Τα χρόνια πέρασαν και οι δυο τους συναντήθηκαν τηλεοπτικά πέρσι, όταν η έγκυος τότε Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» και τότε μάλλον είχε γίνει «το πρώτο βήμα».

Ένα χρόνο αργότερα, οι δυο τους έμελλε να βρεθούν στην ίδια τηλεοπτική οικογένεια... και μάλιστα να αναρτήσουν από κοινού την φωτογραφία την οποία έβγαλαν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Άλφα Ελλάδος.

Και κάπως έτσι μας δημιουργήθηκε μια απορία: «Μήπως η κόντρα δεν υπήρξε ποτέ;» Ίσως τελικά οι κακές τους σχέσεις να ήταν απλώς φήμες, γιατί πώς εξηγείται η λεζάντα στην φωτογραφία της Ελεονώρας; «Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή… τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περνάγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η κάθε μια στο γραφείο της , δεν θα το πίστευα! αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία!».

Δες την φωτογραφία:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση