ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κι όμως... η εμφάνιση της Φουρέιρα στα MADVMA 2019 κάτι μας θύμισε

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν τα MAD VMA 2019 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου και όπως ήταν αναμενόμενο, η φαντασμαγορική εκδήλωση άφησε δέχτηκε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Και μπορεί στην σκηνή να ανέβηκαν πολλοί επώνυμοι και ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ωστόσο αυτή που κατάφερε να "βάλει φωτιά" ήταν η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια που είχε στο πλάι της τον Κύπριο youtuber 2j, ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει την νέα της επιτυχία El Ritmo Psicodélico, φορώντας ένα super αποκαλυπτικό κατακόκκινο vynil body, δημιουργία του νεαρού Έλληνα σχεδιαστή μόδας Άρη Τζίμα. Το εν λόγω outfit, ήταν διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες και αν κρίνουμε από τα σχόλια στο instagram, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και ενώ λοιπόν εμείς παρακολουθούσαμε το βίντεο από την εμφάνιση της Ελένης... ξαφνικά μας ήρθε στο μυαλό η εμφάνιση της Αμερικάνας drag queen Naomi Smalls στο σόου RuPaul's Drag Race All Stars και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο 6 της τέταρτης σεζόν. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, το outfit μπορεί να μην είναι ακριβώς το ίδιο αλλά μοιάζει αρκετά.

Δείτε τις δύο εμφανίσεις:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση