ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κι όμως ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν προετοιμασμένος για όλα

Ακόμη και για το όχημα που θα τον μεταφέρει στην τελευταία του κατοικία.

newsroom must

Συνεχόμενη είναι η πληροφόρηση από τα βρετανικά μέσα για τα τεκτενόμενα και τα δεδομένα της ζωής και κηδείας του μακροβιότερου βασιλικού συζύγου στην ιστορία της μοναρχίας, πρίγκιπα Φίλιππου.

Τα τελευταία νέα από την Daily Mail, θέλουν τον ίδιο να ήταν προετοιμασμένος τόσο για το αυτοκίνητο που θα μετέφερε το φέρετρό του στην τελευταία του κατοικία, όσο και για τον σχεδιασμό του παρεκκλησιού που θα δεχόταν στη συνέχεια τη σορό του.

Ο ίδιος, είχε δώσει συνέντευξη στο παρελθόν μιλώντας για τη ζωή και το θάνατο, μοιράζοντας με το κοινό τις σκέψεις του και τα όσα είχε διαλέξει (περί της κηδείας) μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα είχε αποφασίσει ότι θα μεταφερθεί με την αγαπημένη του μάρκα αυτοκινήτων την Land Rover (Land Rover Defender 130 Gun Bus), σε ένα αμάξι που είχε επιμεληθεί ο ίδιος την μετατροπή του σε..νεκροφόρα.

Το Defender έχει φτιαχτεί στο χέρι θυμίζοντάς του το στρατιωτικό του παρελθόν. Ακόμη στην κηδεία του αν και ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων λόγο πανδημίας είναι 30, θα παρευρεθούν και τα απαραίτητα αγήματα από τα τρία σώματα στρατού της Βρετανίας πλαισιώνοντας το αμάξι.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X