ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κι όμως, ο Trump φέρεται να διέταξε συνεργάτιδά του να κοιμηθεί με τον Kim Jong-un

H ανήθικη πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ

Μια αποκάλυψη που ομολογουμένως δεν περιμέναμε είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο “Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House” που έγραψε η πρώην εκπρόσωπο Τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Sarah Sanders και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις σ Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά της στο βιβλίο, ο Donald Trump της είπε με δήθεν χιουμοριστικό τρόπο να κάνει σεξ με τον Kim Jong-un στο πλαίσιο μια συνάντησης που είχε μαζί του τον Ιούνιο του 2018 στη Σιγκαπούρη.

Όπως αναφέρει η ίδια, η προτροπή έγινε μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας και εφόσον είχε προηγηθεί ένα κλείσιμο ματιού από εκείνον προς αυτήν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah Huckabee Sanders (@sarahhuckabeesanders) on

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Sanders “Καθώς οι δύο ηγέτες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών, σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Kim με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν και ο Kim φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Σοκαρίστηκα. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις... Όταν στη συνέχεια βρέθηκα στην λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του John Kelly του περιέγραψα τι συνέβη”. «Λοιπόν Sarah, κανονίστηκε. Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Kim και θα το κάνεις για την ομάδα. Θα λείψεις στο σύζυγο και τα παιδιά σου, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου!», είπε χιουμοριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ όταν άκουσε τα όσα είπε η Sarah.

Μέχρι στιγμής ο Donald Trump δεν έχει σχολιάσει το συμβάν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah Huckabee Sanders (@sarahhuckabeesanders) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X