ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κι όμως, το «Keeping Up With The Kardashians» φαίνεται πως θα συνεχιστεί

Η νέα αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας

newsroom must

Όπως μάλλον θυμάστε τον περασμένο Σεπτέμβριο η Kim Kardashian μέσα από μια της ανάρτηση ενημέρωσε πως το οικογενεακό reality "Keeping Up With The Kardashians" θα ρίξει αυλαία την επόμενη χρονιά... και έκανε τους πάντες να απορούν με την απόφαση της διάσημης οικογένειας.

Λίγο μετά από την αποκάλυψη τότε, πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν πως οι Kardashians-Jenner οδηγήθηκαν συνειδητοποιημένα στην απόφαση αυτή λόγω του ότι σήμερα οι περισσότερες έχουν μικρά παιδιά και θέλουν να ζήσουν μια πιο φυσιολογική ζωή, ενώ αρκετοί τόνισαν πως ο πραγματικός λόγος που αποφάσισαν να σταματήσουν το reality είναι για να κάνουν νέες συνεργασίες με υπέρογκες απαιτήσεις. Και ενώ μέχρι σήμερα δεν μάθαμε 100% ποια από τις δύο απόψεις ισχύει, όπως όλα δείχνουν είναι μάλλον η δεύτερη.

Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, η οικογένεια Kardashian στο εξής θα δημιουργεί περιεχόμενο που θα μεταδίδεται μέσω αυτού στις Η.Π.Α και η πρεμιέρα θα γίνει τέλη του 2021. Ω, ναι. Ο συντάκτης πάντως του Vulture, Josef Adalian, μέσα από ένα του tweet αποκάλυψε πως η συμφωνία βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με την παραγωγή και τα μέλη της οικογένειας, Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall και Kylie.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση