ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Τα δάκρυα και ο «αποχαιρετισμός»

Λύγισαν οι στενοί της συνεργάτες, η οικογένεια και οι φίλοι της πολιτικού

newsroom must

Σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ πριν από λίγη ώρα έφτασε η σορός της Φώφης Γεννηματά στη Μητρόπολη Αθηνών.

Όπως είδαμε στις εικόνες που κυκλοφόρησαν, το φέρετρο ήταν καλυμμένο με τρεις σημαίες, την ελληνική σημαία κι εκείνες ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ και πλήθος κόσμου περίμενε υπομονετικά και με δάκρυα στα μάτια να πει το «τελευταίο αντίο» και να αφήσει ένα λευκό λουλούδι στην πολιτικό που εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα  μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής Ώρα Ελλάδος, από νωρίς το πρωί δίπλα στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά στέκεται η αδερφή της, Μαίρη, η οποία έχει ήδη «χτυπηθεί» δυο φορές από καρκίνο στο παρελθόν και ζήτησε να παραμείνει μόνη με την αδερφή της για μισή ώρα.

Να θυμίσουμε πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άφησε την τελευταία της πνοή στις 12:04, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Να σημειώσουμε επίσης πως τους επικήδειους λόγους αναμένεται να εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, εκ μέρους δε του ΚΙΝΑΛ ο γραμματέας του Κινήματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης αλλά και ο 17χρονος γιος της, Γιώργος Γεννηματάς – Τσούνης.

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X