ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Kim Kardashian - Paris Hilton: Οι γυμνές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την κόντρα τους

Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι, όπως λέει και ο λαός… Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Kim Kardashian, η οποία πριν γίνει μία γνωστή τηλεπερσόνα και επιτυχημένη, πλέον, επιχειρηματίας ήταν η καλύτερη φίλη της Paris Hilton. Αποκλείεται να μην ξέρεις το story, οπότε δεν πρόκειται να εστιάσω σε αυτό το σημείο. Θα σου υπενθυμίσω απλώς ότι πηγαίνοντας λίγα χρόνια πίσω, το 2005, θα συναντήσουμε μια άγνωστη τότε Kim, λιγότερο εντυπωσιακή να κάνει την εμφάνισή της στο πλευρό της Paris Hilton ως «βοηθός» της ξανθιάς κληρονόμου που έτρεχε να ικανοποιήσει κάθε παράλογη επιθυμία της. Φαίνεται, όμως, πως από τότε η Kim ήξερε πολύ καλά τι ζητούσε: Φήμη και τον απόλυτο έλεγχο των social media. Πράγμα βέβαια που κατάφερε.

Και μπορεί σήμερα, εν έτη 2018, να μην ξέρουμε 100% την σχέση των δυο διάσημων γυναικών ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών... ενώ μερικά άλλα υποστηρίζουν πως διατηρούν ακόμη καλές σχέσεις.

Εμείς δεν ξέρουμε ποιες ακριβώς είναι οι σχέσεις τους, ωστόσο μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες. Πώς το ξέρουμε; Πρόσφατα αν θυμάσαι, η Kim δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της με μόνα αξεσουάρ μερικά λουλούδια που έκρυβαν τα επίμαχα σημεία. Θέλοντας όμως η Paris να δημοσιοποιήσει ότι το concept δεν ανήκει στην Kim, καθώς είχε βγάλει πέρσι μια σχεδόν ίδια φωτογραφία, αποφάσισε να κάνει throwback και να δημοσιεύσει την φωτογραφία!

Και κάπως έτσι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως η κόντρα τους, καλά κρατεί!

Δες τις φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X