ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

«Κλάδος Ελαίας» από την βασίλισσα προς τους Sussex

Έτοιμη να τον συγχωρέσει φένεται η μονάρχης, μετά τις δηλώσεις ενάντια στην βασιλική οικογένεια.

newsroom must

Μια πρόταση που δύσκολα κανείς της αντιστέκεται έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, με διάθεση συμφιλίωσης και με γνώμονα την ανάγκη για ισορροπία στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Να θυμίσουμε, ότι ο Harry είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις μετά και την απόφασή του να αποχωρίσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ αργότερα αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του να προβεί σε καυστικές δηλώσεις ενάντια στα μέλη της οικογένειας. Ωστόσο, με βάση τα νέα δημοσιεύματα, φαίνεται ότι η βασίλισσα, είναι έτοιμη να τους συγχωρέσει και να δείξει στον εγγονό της ότι παρά τα όσα έχουν γίνει, τον αγαπά ακόμη.

Έτσι, τους κάλεσε να παρευρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο της Ιωβηλαίο που θα πραγματοποιηθούν το 2022 και θα σημάνουν τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ στον Βρετανικό θρόνο.

Από την άλλη ο πρίγκιπας, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός, καθώς η γιαγιά του είναι, η πρώτη μονάρχης που παραμένει τόσα χρόνια στο θρόνο. Με την πρόταση να τους βρίσκει στην Αμερική μαζί με τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet – Diana.

Τα δημοσιεύματα, θέλουν το ζευγάρι να επιθυμεί ακόμη να κάνει τη βάφτιση της μικρής Lili στο Λονδίνο, δίνοντας έτσι μια ακόμη ευκαιρία στην βασίλισσα να γνωρίσει τη νεογέννητη συνονόματή της από κοντά, με το πλατινένιο ιωβηλαίο να είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βελτιωθούν οι σχέσεις των Sussex με τους υπόλοιπους.

Τέλος, η ‘Express’ τονίζει, πως η βασίλισσα, δείχνει τη διάθεσή της για συμφιλίωση, ενώ «το γεγονός ότι τους κάλεσε για το πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι ένα θετικό σημάδι που δείχνει ότι είναι οικογένεια και όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και πληγώνει ο ένας τον άλλο. Αλλά παραμένουν οικογένεια».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση