ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κλείνει το Victoria's Secret;

Ο κόσμος ήταν φανερά απογοητευμένος παρά τις προσπάθειες του brand να εντάξει την πολυμορφία στην φίρμα

H γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria’s Secret τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε κρίση αφού σταμάτησε και τις ετήσιες επιδείξεις μόδας και όπως φαίνεται πολύ σύντομα ή θα κλείσει ή θα πωληθεί.

Οι πωλήσεις έχουν πέσει κατά πολύ γύρω στο 33% και ο Les Wexner ιδιοκτήτης του brand άρχισε ήδη τις συνομιλίες για την πώληση του. Όταν ακούστηκε ότι σχεδιάζει να πωλήσει την εταιρία οι μετοχές της αυξήθηκαν κατά 12%.

Όπως αναφέρει το Wall Street Journal ο Wexner «βρίσκεται σε συζητήσεις για να βγει από τη θέση του επικεφαλής της μεγάλης αυτοκρατορίας εσωρούχων και διερευνά εναλλακτικές στρατηγικές λύσεις»

Νωρίτερα ο Stuart B. Burgdoerfer εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι σταματούν οι επιδείξεις και σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με το πώς μπορούμε να προωθήσουμε πλέον το label και να το επικοινωνήσουμε καλύτερα στους πελάτες μας»
Το 2018 η εταιρία κατηγορήθηκε ότι δεν συμβαδίζει με την εποχή αφού στις επιδείξεις δεν συμμετέχουν ούτε κορίτσια με καμπύλες αλλά ούτε και transgender άτομα. Μετά την κριτική η εταιρία προσέλαβε την Valentina Sampaio ένα transgender μοντέλο για την καμπάνια της ενώ μόλις ανακοινώθηκε η εταιρεία ακύρωσε την ετήσια επίδειξή της.

Ο κόσμος ήταν φανερά απογοητευμένος παρά τις προσπάθειες του brand να εντάξει την πολυμορφία στην φίρμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το 2018 όταν περπάτησαν στην πασαρέλα οι αδελφές Hadid και η Kendall Jenner μόνο 3,3 εκατομμύρια κόσμος παρακολούθησε την επίδειξη σε αντίθεση με το 2017 που το παρακολούθησαν 5 εκατομμύρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS