ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

«Κόκκινη λίμνη»: «Αγριότητα και θηριωδία, πρωτοφανές αυτό που είδαμε»

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στην «Κόκκινη λίμνη» όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε με δίκτυ η τρίτη βαλίτσα του θανάτου εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez Arquiolla με βάση τα όσα ομολόγησε ο καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε δηλώσεις του από το σημείο ανέφερε «πρώτη φορά στα 42 μου χρόνια υπηρεσίας βλέπω αυτή την αγριότητα και θηριωδία. Πρωτοφανές αυτό που είδαμε».

Όπως μας μεταφέρει ο ανταποκριτής μας, Δημήτρης Λουκά, στο σημείο έσπευσαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος καθώς και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλαμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησαν την νενομισμένη αυτοψία ενώ ακολούθως η βαλίτσα τοποθετήθηκε σε όχημα της Αστυνομίας για να μεταφερθεί στο νεκροτομείο. 

Φωτογραφίες από την βαλίτσα του θανάτου.

Θυμίζουμε ότι οι προηγούμενες έρευνες στην περιοχή έφεραν στην επιφάνεια δύο βαλίτσες όπου μέσα υπήρχαν οι σοροί δύο ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Livia Florentina Bunea και την κόρη της Elena.

 

ΠΗΓΗ: 24NEWS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση