ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου-Μιχάλης Σοφοκλέους: Ξανά μαζί για καλό σκοπό

Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά δίδυμα όταν παρουσίαζαν μαζί την πρωινή εκπομπή ''Ξυπνήσατε''. Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους αυτή τη φορά για έναν ιερό σκοπό, αφού θα παρουσιάσουν την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει για τρίτη χρονιά το περιοδικό Beautiful People.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο δημοφιλής ηθοποιός, θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης του Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 19:30, στο Residence by Occhio.

Το Beautiful People και φέτος αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας €5.000 αυτή τη φορά στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν  πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi. 

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

Δείτε το video με τους παρουσιαστές της βραδιάς:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση