ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Παρουσιαστής στην εκπομπή της Εurovision για την Ελλάδα!

Το ταξίδι προς τη σκηνή του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μπαίνει στην τελική του ευθεία. Στο δρόμο προς τη Στοκχόλμη, κάνουμε στάση στις εκπομπές με όλα τα τραγούδια του Διαγωνισμού, που παρουσιάζονται σε δύο μέρη. Παρουσιαστής και των δύο εκπομπών για την ελληνική συμμετοχή είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό, τρεις φορές, εκπροσωπώντας την Κύπρο.(Μόνο για μας 1996 8η θεση, Gimme 2002 6η θέση, Ela Ela Come Baby 2005 18 θέση)

Στην πρώτη εκπομπή, το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 22:00, είδαμε τα τραγούδια του Πρώτου Ημιτελικού, στο οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα και η Κύπρος.

Στη δεύτερη εκπομπή, το Σάββατο 23 Απριλίου, στις 22:00, θα δούμε τα τραγούδια του Δεύτερου Ημιτελικού.

Και στις δύο εκπομπές τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, θα πλαισιώσουν καλλιτέχνες που έχουν περάσει από το stage της Eurovision, σε παλαιότερες αλλά και πιο πρόσφατες εποχές, καθώς και παλαιότεροι παρουσιαστές, αλλά και δημιουργοί. Σοφία Βόσσου, Δεσποινα Ολυμπίου, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου, Ελίνα Κωνσταντοπούλου, Δήμος Μπέκε,Νικόλας Ραπτάκης ( Freaky Fortune 2014). Όλοι μαζί θα συνθέσουν μία άτυπη «κριτική επιτροπή» που θα «κρίνει» τα τραγούδια με έναν ευρηματικό τρόπο.

Όλοι οι καλεσμενοι τραγουδούν τις δικές τους συμμετοχες τους αλλα και αγαπημένα τους τραγούδια απο τη Γιουροβιζιον, unplugged δημιουργώντας μια υπέροχη μουσική ατμόσφαιρα από το κανάλι της ΕΡΤ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση