ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κωστάκης Κουτσοκούμνης: Δεν άντεξε τον χαμό της κόρης του Έλμας και ''έφυγε'' νωρίς

Βυθισμένος στο πένθος είναι από χθες ο αθλητικός κόσμος της Κύπρου, μετά την είδηση του θανάτου του Προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη που έφυγε στα 62 του χρόνια χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης διαγνώσθηκε πως πάσχει από καρκίνο πριν από τον θάνατο της κόρης του Έλμας, η οποία απεβίωσε πριν από ένα χρόνο από την ίδια ασθένεια. Η Έλμα διεγνώσθη με καρκίνο την ημέρα του γάμου της, όταν λιποθύμησε και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ ταυτόχρονα με τη διάγνωση της ασθένειας έμαθε ότι ήταν έγκυος. Η ίδια επέλεξε να φέρει στον κόσμο την 11χρονη σήμερα κόρη της, παρόλο που οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει ότι, αν απέβαλλε, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να νικήσει τον καρκίνο.

Όσοι γνώριζαν καλά τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, ήξεραν πως ο ίδιος έδινε μαζί με την κόρη του την μάχη ενάντια στον καρκίνο, ενώ η διάθεσή του εξαρτιόταν αποκλειστικά από την πορεία της υγείας της Έλμας. Το πλήγμα για την οικογένεια Κουτσοκούμνη ήταν τεράστιο, όταν η Έλμα απεβίωσε και φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΚΟΠ δεν άντεξε τον χαμό της κόρης του, χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο λίγους μήνες μετά.

Τα σωματεία της ΚΟΠ, αλλά και οργανωμένα σύνολα έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Aνάμεσά τους και ο πρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, που εξέφρασε την θλίψη του για τον άδικο χαμό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, γράφοντας: ''Ένας προσωπικός φίλος, ένας έξυπνος και εργατικός άνθρωπος, μια προσωπικότητα που έδωσε μεγάλο μέρος της ζωής του για να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο. Δεν άντεξες τον χαμό της Έλμας και έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι, φίλε Κωστάκη''.

Το must.com.cy εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X