ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Kρίστη Παπαδοπούλου: ''Θα ήθελα να υποδυθώ την Winehouse''

 
Η νέα τηλεοπτική πρόταση του ΑΝΤ1 Πρεμιέρα είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που εξιστορούν δυσκολίες, πάθη και σκαμπανεβάσματα μιας πολύ μεγάλης κυρίας του κυπριακού θεάτρου, η ζωή της οποίας ξεδιπλώνεται μέσα από την Αθηνά Μακρή, την οποία υποδύεται η Κρίστη Παπαδοπούλου.

H νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε στο must.com.cy για τα συναισθήματα, την εμπειρία της αλλά και για τη συνεργασία που είχε πρόσφατα με τον καταξιωμένο Έλληνα ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

«Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι απίστευτος ηθοποιός. Είναι σπουδαίο να παίζει κανείς μαζί του, όπως επίσης και με το υπόλοιπο cast της σειράς. Είναι ένας μεγάλος ρόλος και μεγάλη η ευθύνη να ενσαρκώνεις ένα υπαρκτό πρόσωπο, και είναι αυτό που με αγχώνει περισσότερο. Όσες μετατροπές και εάν έγιναν στο σενάριο, δεν παύει να είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Ο ρόλος μου αρέσει και με εξιτάρει».

 Τα γεγονότα ξεκινούν να διαδραματίζονται στη δεκαετία του ’40. Μια περίοδος άγνωστη για την πρωταγωνίστρια του σήμερα, που όμως οι προσπάθειές της να ανταπεξέλθει είναι ουσιαστικές για την πορεία της σειράς.

Με αφορμή τον νέο της ρόλο, η Κρίστη Παπαδοπούλου ερωτήθηκε επίσης από το must.com.cy για το ποιο πρόσωπο θα επιθυμούσε να ενσαρκώσει και γιατί.

 «Έστω και εάν δεν συμφωνώ με τον τρόπο που έζησε η Amy Winehouse, θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να την υποδυθώ για να καταλάβω ίσως πώς γίνεται πίσω από αυτή τη λάμψη και τα φώτα της δημοσιότητας να υπήρξε τόση μιζέρια».

 Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρωταγωνίστρια με τον συμπρωταγωνιστή της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη εν ώρα γυρισμάτων σε τρυφερό τετ α τετ, γεγονός που έγινε αφορμή για να σχολιαστεί η σχέση τους. Σε ερώτηση του must.com.cy, η Κρίστη Παπαδοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά ότι εάν έχει γίνει ποτέ αυτή η εξέλιξη, η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X