ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κρούσμα κορωνοϊού στις Κεντρικές Φυλακές

Ο εν λόγω κρατούμενος, από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής

Στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων πρόληψης του μεταδοτικού ιού κορωνοϊού, η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών ζήτησε όπως διενεργείται τεστ κορωνοϊού σε όλους τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους προτού εισέλθουν στις Φυλακές από τα Δικαστήρια και τα αστυνομικά κρατητήρια.

Προς το σκοπό αυτό στους νεοεισερχόμενους κρατούμενους που παραδόθηκαν χθες στις Φυλακές από την Αστυνομία, οι οποίοι κρατήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους, και μετά από τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκε χθες, ένας από αυτούς ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός, βρέθηκε απόψε θετικός στο τεστ κορωνοϊού.

Ο εν λόγω κρατούμενος, από χθες με την εισδοχή του κρατήθηκε σε ξεχωριστό χώρο από τους υπόλοιπους κρατούμενους εκτός της Κλειστής Φυλακής. Λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα και γίνονται ενέργειες σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για άμεση μεταφορά του εκτός του Τμήματος Φυλακών, σε νοσοκομειακή μονάδα.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X