ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κρούσματα κορωνοϊού σε αρτοποιείο υπεραγοράς και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής

Σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες όπου εμφανίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοïού (COVID-19) κάνει αναφορά ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Σε επιχειρήσεις και υπηρεσίες όπου εμφανίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοïού (COVID-19) κάνει αναφορά ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας με βάση το σχετικό διάταγμα στον περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020.

Το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, αναφέρει ότι εντοπίστηκαν κρούσματα σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 24/04/2020 στην καφετέρια και το αρτοποιείο της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στο υποκατάστημα Ακρόπολης.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από τη διεύθυνση του πιο πάνω υποστατικού, έχουν απομακρυνθεί τα άτομα που εντοπίστηκαν θετικά τον ιό, καθώς και οι στενές επαφές τους. Παράλληλα, η επιχείρηση προχώρησε σε απολύμανση των χώρων, σύμφωνα με τα σχετικά Διατάγματα. Η καφετέρια παραμένει κλειστή στη βάση των Διαταγμάτων, ενώ η διεύθυνση της επιχείρησης ενημέρωσε τη Μονάδα ότι το αρτοποιείο του υποκαταστήματος, θα λειτουργήσει χωρίς προσωπικό και θα προσφέρονται μόνο προσυσκευασμένα προϊόντα.
 
Θετικά κρούσματα βρέθηκαν επίσης στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Πανίκκος Μιλτιάδους Confectionary Ltd, στη Λεμεσό. Όπως επίσης αναφέρεται,  σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από τη διεύθυνση της επιχείρησης, το άτομο που βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό, καθώς και οι στενές επαφές από τον εργασιακό χώρο, απομακρύνθηκαν από τα καθήκοντά τους και έγινε απολύμανση του χώρου, σύμφωνα με τα σχετικά Διατάγματα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X