ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κρούσματα σε δεύτερο σφαγείo: Έκλεισε την πόρτα στην ιχνηλάτηση

Διαβιβάστηκε καταγγελία από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης προς την Αστυνομία

Πρόβλημα προέκυψε και σε δεύτερο σφαγείο σύμφωνα με πληροφόρηση του Υπουργείου Υγείας όπου εντοπίστηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού. Όπως αναφέρει η ενημέρωση δεν μπόρεσε να διενεργηθεί η δειγματοληψία αφού δεν επιτράπηκε η είσοδος στην ομάδα του Υπουργείου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας το Σφαγείο στο οποίο είχε εντοπιστεί θετικός στον ιό ένας Κτηνιατρικός Λειτουργός την προηγούμενη Παρασκευή που είχε γίνει και το περιστατικό στο σφαγείο Cypra. Όπως είχαμε ανακοινώσει, το Υπουργείο είχε αποφασίσει να κάνει προληπτικά δειγματοληπτικό έλεγχο στους εργαζόμενους στο εν λόγω σφαγείο. Από τον έλεγχο όσων δέχθηκαν να εξεταστούν εντοπίστηκαν 3 κρούσματα.

Το ένα είχε δηλωθεί από τη διεύθυνση του υποστατικού ως μέλος του προσωπικού τους, ενώ τα άλλα 2 άτομα παρόλο που ισχυρίζονται ότι εργάζονται εκεί, εντούτοις δεν επιβεβαιώνεται από τη διεύθυνση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Υπουργείο Υγείας για να διασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονταν σε εργαστηριακό έλεγχο για να διαφανεί και το μέγεθος του προβλήματος, απέστειλε μονάδα για να γίνουν επιτόπου δειγματοληψίες στα υπόλοιπα άτομα τα οποία δεν είχαν εξεταστεί. Η δειγματοληψία δεν κατέστη δυνατό να διενεργηθεί διότι δεν επετράπη η είσοδος στην ομάδα που απέστειλε το Υπουργείο, παρόλο που συνοδευόταν από μέλη της Αστυνομίας.

Χθες το βράδυ, διαβιβάστηκε καταγγελία από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης προς την Αστυνομία, ώστε να διερευνηθεί κατά πόσον προκύπτουν αδικήματα.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X