ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κρυσταλλία Ζησιοπούλου: Καυτή απόδραση στην πόλη

Είναι η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός που κρύβεται πίσω απο τη φωνή της εκπομπής του Deejay 93,5 ''On the road'.

H Kρυσταλλία Ζησιοπούλου έχει πλέον δώσει έναν διαφορετικό αέρα στα απογεύματά μας, με τη φωνή της πλέον να είναι χαρακτηριστική, ενημερώνοντάς μας καθημερινά για ενδιαφέρουσες ειδήσεις απο την Κύπρο αλλά και απο τον υπόλοιπο πλανήτη. 

Σε πρόσφατη έξοδό της στην πρωτεύουσα, ο φωτογραφικός φακός του Beautifull People την εντόπισε να απολαμβάνει την δροσιά της πισίνας του Ηilton Park όπου είχε την ευκαιρία να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης σε ένα διάλειμμα απο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η άψογη φυσική κατάσταση της 25χρονης οφείλεται σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, αλλά και στο αθλητικό της παρελθόν καθώς υπήρξε πρωταθλήτρια Langlauf (σκι αντοχής), παίρνοντας μάλιστα 2η πανελλήνια θέση ενώ ασχολήθηκε και με την κολύμβηση. 

Η όμορφη Κρυσταλλία απο τη Βέροια ήρθε στο νησί μας πριν απο περίπου τρία χρόνια και πλέον η Κύπρος είναι σαν δεύτερη πατρίδα της.

Όπως μας δήλωσε σε παλαιότερη συνέντευξή της, η εξοικείωσή με την κυπριακή καθημερινότητα ήταν εύκολη, αν και η συνήθεια των Κύπριων να μην πηγαίνουν πουθενά χωρίς το αυτοκίνητό τους είναι κάτι που ακόμα και σήμερα την εντυπωσιάζει. 

Το καλοκαίρι αναμένεται ταξιδιάρικο αφού τα σχέδιά της για τις θερμές ημέρες του χρόνου περιλαμβάνουν προορισμούς όπως το Πόρτο, η Λισαβόνα, η Ρώμη και διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS