ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Jean με plain t-shirt, αθλητικά και statement σκουλαρίκια
 

Κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα το must Δεκεμβρίου

Αυτό το μήνα μια από τις πιο κομψές αλλά και πιο πολυσυζητημένες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, η Τζένη Μπαλατσινού πιο ανανεωμένη και λαμπερή στα 45 της χρόνια μιλά στο must Δεκεμβρίου για την προσωπική της ζωή αλλά και για το νέο της επαγγελματικό βήμα, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Γιώργο Καλφαμανώλη.

Διανύοντας μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, μας βάζει στην καθημερινότητά της και απαντά με ''το γάντι'' σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, για το ενδεχόμενο ενός γάμου, αν θα καλούσε στην εκπομπή της τον Πέτρο Κωστόπουλο, για την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική και μας αποκαλύπτει πως πίσω από τα φώτα είναι μια γυναίκα όπως όλες τις άλλες, ενώ παράλληλα εξομολογείται: «Έχω περιορίσει πολύ τον κύκλο των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφομαι».

Νέα πρόσωπα, νέες υποσχέσεις: Γνωρίστε τους Χάρις Σάββα, Λεωνίδα Χατζηνικόλα, Αντριάνα Ιακώβου, Zet Es και Ραφαέλα Ηλία, πέντε νέα πρόσωπα που ξεχωρίζουν μέσα από την αγάπη τους για τη δουλειά τους και την δημιουργικότητα που προκύπτει μέσω αυτής. Κοινό τους στοιχείο; Όλοι τους προσδίδουν ένα αέρα ανανέωσης και πρωτοτυπίας στον τομέα τους και γενικότερα στο νησί.

Holiday fashion: Ποιες οι τάσεις της σεζόν, τι προστάζουν τα ντεφιλέ και οι γκουρού της μόδας για τις glamorous γιορτές; Ποιες οι καλύτερες επιλογές για να αναδείξουμε και να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις εμφάνιση μας και πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε; Το σίγουρο είναι ότι το μαύρο, το μπορντό, το χρυσό, η δαντέλα και το βελούδο είναι τα στοιχεία που δημιουργούν τη μόδα του χειμώνα, έχουν την τιμητική τους και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος τόσο στη ζωή όσο και στην γκαρνταρόμπα μας.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Ο παρμορμητικός: Γοητευτικός, σέξι, παρορμητικός, προσγειωμένος απόλυτα συνειδητοποιημένος και ολοκληρωτικά δοσμένος στη γυναίκα της ζωής του. Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μας συστήνεται από την αρχή και απαντά με ειλικρίνεια σε όλα, αποδεικνύοντας μας πως τελικά δεν είναι ο ζεν πρεμιέρ που μας συστήνεται εδώ και χρόνια από τους ρόλους του αλλά ένα μεγάλο παιδί με ευαισθησίες και πάθος για την ζωή.

True Story - Παρίσι σε Πρώτο Πλάνο: Ο Κύπριος που βρέθηκε στο Stade de France κατά τις βομβιστικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, εξομολογείται όλα όσα έζησε, όλα όσα σκεφτόταν και την επόμενη μέρα.

Shine like a star: Η beauty editor έψαξε, ξεχώρισε και μοιράζεται μαζί μας είκοσι έξυπνα μυστικά για γρήγορη ανανέωση τον χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τιπς για το πώς θα λάμψουμε τις μέρες των γιορτών!

Αποδράσεις για όλες τις ώρες: Κρυμμένοι θησαυροί, κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και μας υπόσχονται αξέχαστες γαστρονομικές και όχι μόνο εμπειρίες και ικανοποιούν τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών. Από καλό φαγητό, καφέ μέχρι και ποτό όλα όσα ψάχνεις ξεδιπλώνονται στις σελίδες του περιοδικού must και σε οδηγούν βάση των προτιμήσεων σου.

Αποκτήστε με το must Δεκεμβρίου βερνίκι νυχιών από L'Oreal Paris στην τιμή των €5,95.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο must Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση