ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κύπρος: 27χρονος κατήγγειλε μοναχό για σεξουαλική παρενόχληση

Ξεκίνησε διερεύνηση της υπόθεσης η Αστυνομία

Ενώπιον νέας καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση, βρέθηκε η Αστυνομία. Αυτή τη φορά θύτης φέρεται να είναι μοναχός και θύμα ένα νεαρός.

Η καταγγελία στις Αρχές έγινε πριν περίπου 2 βδομάδες και ο 27χρονος, φερόμενος ως θύμα, στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε ότι ο μοναχός, ο οποίος ήταν και πνευματικός της οικογένειάς του, τον παρενοχλούσε σεξουαλικά για περίπου δέκα χρόνια, από όταν ήταν παιδί δηλαδή.

Πρόκειται για Κύπριο ο οποίος ζει σε μοναστήρι στην Ελλάδα, ενώ προηγουμένως ήταν και στο Άγιο Όρος. Ο εν λόγω μοναχός, σύμφωνα με την καταγγελία, έκανε συχνές επισκέψεις στο νησί μας, για να εξομολογεί πρόσωπα κατ’ οίκον.

Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα, ήταν και η οικογένεια του 27χρονου, αλλά και ο ίδιος. Όπως καταγγέλλει ο νεαρός, ο μοναχός ξεκίνησε να τον παρενοχλεί όταν ήταν σε ηλικία 12 ετών όταν τον εξομολογούσε μέσα στο δωμάτιό του, μόνοι τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο μοναχός τον παρενοχλούσε και μετά την ενηλικίωσή του.

Ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι ο μοναχός ξεκίνησε λεκτικά να αναφέρεται σε διάφορα σεξουαλικής φύσεως θέματα, ενώ στην συνέχεια προχώρησε και σωματικά να τον παρενοχλεί.

Πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και αναμένεται η λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, όπως και η κλήση του μοναχού ώστε να καταθέσει τους δικούς του ισχυρισμούς.

Να σημειωθεί ότι την καταγγελία, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πολίτης».

Η Αστυνομία, όπως έγινε γνωστό διερεύνησε και διερευνά υποθέσεις σεξουαλικής φύσεως με φερόμενους θύτες, μεταξύ άλλων, πρώην Μητροπολίτη, γιατρό, πολιτικό πρόσωπο και προπονητές. Κάποιες από τις υποθέσεις ήδη έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Πηγή: 24news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση