ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Lady Gaga, το τελευταίο δυνατό «χαρτί» του Biden

Lady Gaga, η τελευταία τονωτική «ένεση» για τον Joe Biden

Δέσποινα Άσπρου

To τελευταίο του δυνατό «χαρτί» φαίνεται να έριξε το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου ο Joe Biden. Αναφερόμαστε στην Lady Gaga, η οποία λίγες ώρες πριν από τις εκλογές που θα κρίνουν τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου βρέθηκε στο πλευρό του Δημοκρατικού στην τελευταία προεκλογική ομιλία του στο Πίτσμπεργκ. Σύμφωνα, μάλιστα, με πολιτικούς αναλυτές, η παρουσία της Lady Gaga στο πλευρό του Joe Biden θα κρίνει πολλά και αυτό εξαιτίας της επιδραστικότητας που ασκεί η τραγουδίστρια στον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, η Lady Gaga τραγούδησε τις δύο επιτυχίες της ‘Shallow’ και ‘Yoü And I’ και όπως ήταν αναμενόμενο, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα ως προς την αναγκαιότητα να ψηφίσει ο Αμερικανικός λαός.

Αναλυτικότερα, η pop star είπε: "Αυτή είναι η ψήφος σας - και μαντέψτε, την χρειαζόμαστε... Γνωρίζω πως έχετε δει τις δημοσκοπήσεις και τους αριθμούς - είναι δελεαστικό να καθίσετε πίσω και άνετα... Τώρα όμως είναι που χρειαζόμαστε δράση... Τώρα είναι η στιγμή να εμφανιστείτε και να ψηφίσετε για την χώρα καθώς εξαρτάται από την ψήφο σας...".

Όσο αφορά στον Donald Trump, μαθαίνοντας πως η Gaga τάχθηκε υπέρ του αντιπάλου του, δεν φαίνεται να το πήρε και πολύ ψύχραιμα. Κατά την διάρκεια της δικής του τελευταίας προεκλογικής εμφάνισης, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δήλωσε: "Τώρα έχει την Lady Gaga... αλλά ξέρετε, η Lady Gaga δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει. Μπορώ να σας πω άπειρες ιστορίες γι' αυτήν. Γνωρίζω πολλά".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση