ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λάουρα Νάργες: Πιο ανανεωμένη και μελαχρινή από ποτέ

Οι αναρτήσεις της στα social media.

newsroom must

Την δική της μεγάλη αλλαγή έκανε η Λάουρα Νάργες , αποκαλύπτοντας στην Νάνσυ Παραδεισιανού, την δημοσιογράφο του «Πρωινού», ότι έχασε πάνω από 10 κιλά.

Χαρακτηριστικά η ίδια, αποκάλυψε «Έχασα 13 κιλά σε ενάμιση μήνα και τώρα με τη γυμναστική, κάνω συντήρηση και γράμμωση… δεν ήταν σκοπός μου να αδυνατίσω για να κάνω χαρούμενους τους άλλους που με κράζουν στα social media επειδή έχω λίγα παραπάνω κιλά, προέκυψε ουσιαστικά… Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, είχα δύσκολο ύπνο…».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Έχω φάει πολύ πόλεμο ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στα σπίτια των τηλεθεατών με το Survivor και εκεί ξεκίνησε πολύ έντονα αυτή η ιστορία “α, είναι χοντρή η Λάουρα”. Φοράω μίντιουμ παντελόνι. Γι’ αυτό είχα ξεσπάσει στα social media ότι είναι δικό μου το κορμί και αν θέλω να φάω παραπάνω θα το κάνω. Το έκανα και το απολάμβανα. Μου είχαν πει να χάσω κιλά για να είμαι στην τηλεόραση. Γιατί να έχεις παραπάνω κιλά, γιατί να μην είσαι ξανθιά;».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Φυσικά η ίδια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας «Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν 2,5 χρόνια. Είμαι 2,5 χρόνια μόνη μου. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι μόνη. Για 10-12 χρόνια ήμουν από τη μια σχέση στην άλλη. Είμαι σχεσάκιας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση