ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Larry King: ''Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του''

Θρηνεί τον θάνατο των δύο παιδιών του

Ριάνα Στυλιανού

Ο Larry King, αμερικανικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, του οποίου το έργο του έχει αναγνωριστεί με βραβεία όπως δύο Peabodys, ένα βραβείο Emmy και 10 Cable ACE Awards, είχε την ατυχία να θάψει και τα δύο παιδιά του... που πέθαναν με διαφορά 23 ημερών ο ένας από τον άλλον.

Ο μεγαλύτερο γιος του 86χρονου παρουσιαστή, Andy, πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή στα 65 του χρόνια και η Chaia, έχασε την μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, στα 51 της χρόνια.

«Με μεγάλη θλίψη και συντετριμμένος θέλω να επιβεβαιώσω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Andy King και της Chaia King. Και οι δύο ήταν πολύ καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ» έγραψε ο Larry στο Facebook.

«Ο Andy πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Chaia πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά την διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα» πρόσθεσε. «Η απώλειά τους με συνέτριψε. Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του. Η οικογένειά μου κι εγώ, σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Αυτή την στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε αυτό».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry King (@larrykingnow) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
larry king  |  death  |  kids  |  sad  |  news  |  θρήνος  |  θάνατος

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X