ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Λατρεύτηκαν, αγαπήθηκαν και έφυγαν με φρικτό τρόπο

Έφυγαν σκορπώντας θλίψη

Η είδηση του θανάτου του πρώην καλαθοσφαιριστή του NBA, Kobe Bryan σκόρπισε θλίψη ανά το παγκόσμιο. Ταυτόχρονα ξύπνησε άσχημες μνήμες του παρελθόντος, με ανάλογες τραγικές ειδήσεις, που διάσημοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα.

Σοκ στο κόσμο του NBA και όχι μόνο

Ο Kobe και η κόρη του Gianna σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με ελικόπτερο που τους μετέφερε στην ακαδημία μπάσκετ που είχε συστήσει ο «Black Mamba», προκαλώντας θλίψη σε όλη την υφήλιο. Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται, με την ομίχλη που επικρατούσε να φαίνεται πως έπαιξε ρόλο. Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, οι επιβάτες είναι 9 και όλοι είναι νεκροί μεταξύ αυτών και η 13χρονη κόρη του θρυλικού Bryan.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Paul Walker
Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, Paul Walker γνωστός από τις ταινίες «Fast and Furious» σε ηλικία 40 ετών. Ο Paul Walker ήταν συνοδηγός με οδηγό τον Roger Rojas και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ιλίγγιώδη ταχύτητα σε μία κολώνα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να ανασυρθούν και οι δύο νεκροί. Το δυστύχημα έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Σοκ στον πλανήτη - Νεκρή η πριγκίπισσα Diana
Ολόκληρος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί όταν πέθανε η πριγκίπισσα, Diana σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από ένα άγριο κυνηγητό της ίδιας και του Αλ Φαγέντ από παπαράτσι. Το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες προσκρούει με σφοδρότητα στο τούνελ Πλας ντε Άλμα στο Παρίσι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανασύρεται βαριά τραυματισμένη, αλλά δυστυχώς καταλήγει κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Η «μαύρη» Πρωτομαγιά του 1994 για την F1
Ακόμη και μέχρι σήμερα θεωρείται αξεπέραστος πιλότος της Φόρμουλα 1. Ο Βραζιλιάνος Ayrton Senna αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε όσο κανείς. Έφυγε πολύ νωρίς, στον κολοφώνα της δόξας του, σε ηλικία μόλις 34 ετών. Ήταν πρωτομαγιά του 1994, και όλα ήταν έτοιμα για το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο στην πίστα της Ίμολα.

Τις δύο προηγούμενες μέρες είχαν συμβεί δυο σοβαρά ατυχήματα: το πρώτο την Παρασκευή με τον νεαρό τότε Rubens Gonçalves Barrichello (R.Barrichello) ο όποιος τραυματίστηκε σοβαρά. Την επόμενη ημέρα ο Roland Ratzenberger (Αυστριακός οδηγός της Βρετανικής MTV Simtek Ford στην πρώτη του χρονιά στην Φόρμουλα, 34 ετών τότε) δεν είχε την τύχη του Μπαρικέλο και βρήκε ακαριαίο θάνατο στην πίστα, καθώς έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με ταχύτητα 314,9 χλμ/ώρα, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα. Στην πρώτη θέση της εκκίνησης, για τρίτη συνεχόμενη φορά εκείνη την χρονιά, ήταν ο Sena. Στον έβδομο γύρο, στην στροφή Tamburello, για αδιευκρίνιστους μέχρι σήμερα λόγους, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε στον τοίχο. Δύο ώρες αργότερα, ο Sena έφυγε από την ζωή.

Η σύντροφος του Sena, η Andrianna, εκμυστηρεύτηκε ότι μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ είχε δει τον Άιρτον να κλαίει και να παρακαλάει να αναβληθεί ο αγώνας, έχοντας ένα παράξενο κακό προαίσθημα. Παρόλα αυτά, όμως, ο αγώνας έγινε κανονικά.

Νεκρή η πριγκίπισσα του Μονακό 
Στις 18 Σεπτεμβρίου 1982 ο πλανήτης αποχαιρετούσε την πριγκίπισσα του Μονακό, Grace Kelly, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Η πριγκίπισσα επέστρεφε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και υποστηριζόταν με μηχανήματα λόγω της σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης που είχε υποστεί. Η οικογένειά της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

 John F. Kennedy: Η πιο πολυσυζητημένη δολοφονία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ 
Στις 22 Νοεμβρίου 1963, o Αμερικανός Πρόεδρος πυροβολείται στο κεφάλι από ελεύθερο σκοπευτή, ενώ βρισκόταν στο Ντάλας συνοδεία αυτοκινητοπομπής. Η σφαίρα προκάλεσε μοιραίο τραύμα στον εγκέφαλό του. Πλάι στον Kennedy, στο ίδιο αυτοκίνητο, βρισκόταν η σύζυγός του, Τζάκι. Λίγα αυτοκίνητα πιο πίσω ακολουθούσε ο τότε Αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον. 

ΠΗΓΗ: 24NEWS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση