ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Λευκωσία: Εντοπίστηκε ο 59χρονος που σκότωσε τη γυναίκα και το γιο του

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για εγκληματική ενέργεια.

Το διπλό φονικό διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/2) στους Εργάτες όταν 59χρονος φέρεται να σκότωσε την 52χρονη γυναίκα και τον 21χρονο γιο του ενώ τραυμάτισε και το δεύτερο παιδί του.

Eπιτόπου έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας.Τα φονικά τραύματά τους φαίνεται ότι προκλήθηκαν εκ πρώτης όψεως από μαχαίρι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Τα δύο θύματα της οικογενειακής τραγωδίας εντοπίστηκαν σε διαφορετικούς χώρους εντός της οικίας.

Στη σκηνή βρίσκονται οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ο άνδρας είχε εγκαταλείψει τη σκηνή και η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συνέδραμε ελικόπτερο της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια εντοπισμού του προσωπικού οχήματος του δράστη με το οποίο διέφυγε από την σκηνή. Η Αστυνομία έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος. Πρόκειται για ένα μπλε όχημα, Honda civic με αριθμούς εγγραφής HBT 231. Ο άνδρας εντοπίστηκε πριν από λίγο.

Η οικογένεια δεν φαίνεται να απασχόλησε ξανά τις αρχές, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι υπήρξε καυγάς προηγουμένως. 

Συγκλονισμός στους Εργάτες

Συγκλονισμένη είναι όλη η κοινότητα στους Εργάτες. Όπως ανέφερε στην «Κ», ο κοινοτάρχης Ανδρέας Γεωργίου, η είδηση έπεσε σαν «βόμβα» στην κοινότητα. Επιτόπου σπεύδει και ο ίδιος.

Στο σημείο φθάνουν συγγενείς των θυμάτων. Η δίδυμη αδελφή της γυναίκας, ήταν αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές. Είχε ακούσει φωνές. Η ίδια διαμένει σε διπλανό σπίτι.

Δηλώσεις Δημητρίου

Σε δηλώσεις του στη σκηνή της τραγωδίας, ο Βοηθός Αρχηγός (Επιχειρήσεων) κ. Δημήτρης Δημητρίου, ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν στις 6 το πρωί όταν ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τη σύζυγο και τον γιο του ηλικίας 21 ετών. Στη συνέχεια τραυμάτισε τον 25χρονο γιο του με καλώδιο και μαχαίρι που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εναντίον του άνδρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.Η μητέρα εντοπίστηκε εκτός σπιτιού, ενώ ο γιος εντός.

*το κείμενο ανανεώνεται - Στη σκηνή η δημοσιογράφος, Μαρινέλα Παναγιώτου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση