ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η εξομολόγηση της Παναγιώταρου για την σχέση της με τον Snik

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια.

newsroom must

Τις τελευταίες μέρες, μέσα από την παραφιλολογία για τον υποτιθέμενο χωρισμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του τραπερ Snik, ακούστηκαν πάρα πολλά. Ένα από αυτά ήταν και η επικείμενη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά και την κυκλοφορία κοινής τους φωτογραφίας από την φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, στην οποία είχαν παρευρεθεί.

Για αυτό το γεγονός, μίλησε η ίδια στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάρκα, και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ξεκαθαρίζοντας την δική της αλήθεια. Χαρακτηριστικά είπε «Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου».

Να θυμίσουμε ότι για το θέμα «τοποθετήθηκε» και ο Snik, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στην Ηλιάνα σε ένα βίντεο του youtuber Giorgos Kavvalos ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι του Snik στην Πεντέλη, με τον ίδιο να τον ξεναγεί στην πλούσια γκαρνταρόμπα του και στο βίντεο που ανέβηκε στο Υoutube. Συγκεκριμένα όταν ο Giorgos Kavvalos τον ρώτησε για ένα συγκεκριμένο Dior jean set που φορούσε στο videoclip για το τραγούδι «Έτσι», o Snik απάντησε «Μου το έχει κάνει δώρο η Ηλιάνα αυτό».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X