ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Lourdes Leon: Προκαλεί με νέα γυμνή φωτογράφιση

Όλα τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους φανς της.

Μαρία Καραμάνου

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, ακολουθεί μια λαμπρή καριέρα στον χώρο του θεάματος, επηρεασμένη από το παράδειγμα της διάσημης μητέρας της. Με τον δικό της τρόπο, το 26χρονο μοντέλο κερδίζει την προσοχή του κοινού με τις εμφανίσεις και τις δουλειές που αναλαμβάνει.

Πρόσφατανμάλιστα, συμμετείχε σε μια καμπάνια για τη σχεδιάστρια Dion Lee, παρουσιάζοντας τη νέα κολεξιόν της τσάντες. Για να προσελκύσει το κοινό, αποφάσισε να κάνει μια τολμηρή κίνηση και δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες από τη φωτογράφιση.

Στις φωτογραφίες, η Lourdes ποζάρει μπροστά στον φακό χωρίς να φοράει απολύτως τίποτα, καλύπτοντας τα απόκρυφα σημεία της με τις τσάντες της Dion. Με αυτόν τον τολμηρό και πρωτοποριακό τρόπο διαφήμισης, κατάφερε να δημιουργήσει μια έντονη αίσθηση και να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα κολεξιόν της σχεδιάστριας.

Με αυτήν την τολμηρή προσέγγιση και το κομψό ταλέντο της, η Lourdes συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στον κόσμο του θεάματος, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ανερχόμενη προσωπικότητα με δικό της στυλ και ταλέντο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS