ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Λούκας Γιώρκας: Νέο τραγούδι αφιερωμένο στην Ελλάδα

Η ανάρτησή του στο Instagram.

newsroom must

Με νέα ξεκινήματα και πολλή δημιουργικότητα περνά την πανδημία ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, αφού πλέον κυκλοφορεί το ολοκαίνουριό του τραγούδι αφιερωμένο στην Ελλάδα.

Γεμάτο με πολλά συναισθήματα, το αυθεντικό ζεϊμπέκικο, συνοδεύεται από ένα καταπληκτικό βίντεο clip το οποίο λαμβάνει χώρα στην καρδιά της Αθήνας, την πλατεία Κλαυθμώνος, συμπεριλαμβάνοντας διάφορους περαστικούς που μαγεύονται από την μελωδία και χορεύουν στους ρυθμούς του, αφιερωμένο στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, με αφορμή αυτό το γεγονός, πέρασε με την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλα όσα νιώθει για το τραγούδι. Χαρακτηριστικά, «Ελλάδα για μένα δεν είναι μόνο η γη..Ελλάδα είναι η παιδεία, η φιλοσοφία, η ιστορία, η ανησυχία, η παράδοση, η θρησκεία, η τέχνη, η γλώσσα, η ευγένεια, ο σεβασμός, η δημοκρατία, η φιλοξενία, ο ήλιος κι η θάλασσα, το γλέντι, το πάθος, το φιλότιμο, το ευ αγωνίζεσθε... το εὖ ζην..Κι αυτή́ η Ελληνικότητα γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο μέσα από την αγάπη για τον άλλον άνθρωπο (ανεξάρτητου καταγωγής). Δεν χάνεται ποτέ́, δεν κρύβεται, δεν περιορίζεται, δεν φοβάται τίποτα...Αυτό είμαστε...Στα εύκολα και στα δύσκολα...».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Loukas Yorkas (@loukasyorkas)

Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση