ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λύγισε η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας για την κατάθλιψη

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η δυναμική και εξαιρετική Έλενα Παπαρίζου, βρέθηκε το βράδι της Πέμπτης (27/05/21) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show” και μίλησε μεταξύ άλλων, τόσο για την ψυχική υγεία, τα σχόλια μετά την εμφάνισή της στην Eurovision αλλά και για την ευγένεια που λείπει από τον κόσμο.

Αρχικά αναφερόμενη στα πικρόχολα σχόλια μετά την εμφάνιση στον τελικό της Eurovision 2021, η ίδια απάντησε «Δεν με πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου, που πήγα χθες και έφαγα ένα μπέργκερ. Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Εγώ χαίρομαι που ο κόσμος χάρηκε».

Σε ερώτηση του Γρηγόρη για το τί παίζει πραγματικά ρόλο στην ζωή μας, να έχουμε δίκαιο ή να είμαστε ευγενικοί, η Έλενα απάντησε «Εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα πήγε καλά, ο κόσμος χάρηκε. Αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο. Αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις το δίκιο σου. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στον διαγωνισμό, είπε «Θα πήγαινα ξανά στη Eurovision, μόνο αν είχα το κατάλληλο τραγούδι. Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι αλλά είπα θα το στηρίξω γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου», πρόσθεσε για το “My number one”.

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, λέγοντας «Αυτό το τραγούδι με συγκινεί. Ήταν μετά την περίοδο της κατάθλιψης που βίωσα. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά ήθελα να εκπροσωπήσω και τη Σουηδία», αναφερόμενη στο τραγούδι, “Survivor” με το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό “Melodifestivalen, 2014”. Προσθέτοντας «Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά. Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα».

Καταλήγοντας, αναφερόμενη στον πατέρα της, «Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X