ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Mad Video Music Awards 2012: Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Καλλιτέχνης της Χρονιάς - Κύπρος

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι fans της μουσικής περιμένουν με ανυπομονησία το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς. Ε ναι, λοιπόν τα Mad Video Music Awards 2012 by Cytamobile Vodafone πλησιάζουν και στις 20 Ιουνίου γνωστοί Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες θα «ενώσουν» τις δυνάμεις τους στο για να παρουσιάσουν μια αξέχαστη βραδιά.
Φέτος ο θεσμός συμπληρώνει εννέα χρόνια ζωής και ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει ξανά. Με ανατρεπτικά ντουέτα, fresh παρουσίες, εκλεκτούς καλεσμένους και super εκπλήξεις. Ανάμεσα σ’ αυτές και η ανάδειξη του καλλιτέχνη της χρονιάς στην Κύπρο τον οποίο θα ψηφίσετε εσείς μέσα από το madtv.com.cy. Όπως σας ανακοινώσαμε χθες στις κατηγορίες των βραβείων προστέθηκε για πρώτη φορά η κατηγορία Καλλιτέχνης της Χρονιάς - Κύπρος, οπότε από την Πέμπτη 31 Μαΐου ετοιμαστείτε για… τρελές ψήφους.
Το Mad Cy, λοιπόν, αποφάσισε να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους fans του, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να επιλέξουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και να τον ψηφίσουν στα MAD Video Music Awards 2012 by Cytamobile Vodafone.

Οι υποψήφιοι για τη σχετική κατηγορία είναι οι:

Ήβη Αδάμου

Ελένη Φουρέιρα

Otherview

Τάμτα

Μιχάλης  Χατζηγιάννης

Info: Ψηφίζοντας τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη μέσα από το madtv.com.cy θα διεκδικήσετε μια διπλή πρόσκληση για το μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς.


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση