ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Madonna: Παραμένει η πλουσιότερη Αμερικανίδα μουσικός

Πριν από πολλά χρόνια τραγουδούσε το "Material Girl" και σήμερα μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες στο μουσικό στερέωμα, έχει κερδίσει τον τίτλο της βασίλισσας της ποπ. Αυτό τελικά μεταφράζεται και σε πλούτο, καθώς η Madonna είναι σύμφωνα με το Forbes μια από τις πλουσιότερες Αμερικανίδες και η πρώτη στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς.

Η αξία και η περιουσία του brand Madonna, ανέρχεται σύμφωνα με τα δεδομένα της χρονιάς που πέρασε στα 560 εκατομμύρια δολάρια.

Η περιοδεία της Rebel Heart Τour εκτόξευσε τα έσοδα της τραγουδίστριας προσθέτοντας στο λογαριασμό της 170 εκατομμύρια. Ωστόσο ο συνολικός πλούτος της Madonna είναι στα ύψη και από τη μεγάλης αξίας συλλογή έργων τέχνης που διαθέτει αλλά και από τα δεκάδες ακίνητα στις ΗΠΑ και το Λονδίνο.

Δεύτερη στη λίστα είναι η Celine Dion με 380 εκατομμύρια και μεγάλα έσοδα από τις εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Στην τρίτη θέση του Forbes βρίσκεται η Barbra Streisand με 370 million και ακολουθούν Beyoncé Knowles με 265 εκατ. και Taylor Swift με 250 εκατ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Madonna  |  πλουσιότερη

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X