ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Μια ακόμη αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας

newsroom must

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ο ασκός του αιώλου έχει ανοίξει. Μέρα με την μέρα, βλέπουμε πλέον αρκετές επώνυμες να βρίσκουν το θάρρος και να αποκαλύπτουν την δική τους τραυματική εμπειρία. Πρόσφατο παράδειγμα, η Μαίρη Συνατσάκη.

Μέσα από ένα της βίντεο η γνωστή blogger και παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει για την δική της αλήθεια. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε με τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία» στο κανάλι της στο YouTube, η Μαίρη είπε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές ενώ απαρίθμησε επίσης μια σειρά από ενέργειες που θεωρούνται σεξουαλική βία, εξηγώντας με επιστημονικές παραπομπές γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τη σιωπή. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως τις δύο φορές που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση ήταν ακόμη ανήλικη.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς και το άλλο έγινε όταν ήμουν 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε στο μυαλό μου η πληροφορία κάποια στιγμή σε ένα ψυχοθεραπευτικό session... Είμαι ένας άνθρωπος που έζησε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον πάρα πολύ ανοιχτό με την έννοια ότι δεν είχα μια μαμά και έναν μπαμπά που θα με μάλωναν αν τους έλεγα κάτι τέτοιο ή θα με έκαναν να αισθανθώ ντροπή, μου μίλησαν νωρίς για πράγματα όπως ήταν το σεξ και η προφύλαξη. Ωστόσο η προσωπική μου ντροπή δεν άντεχε να μιλήσει γι' αυτά τα πράγματα», λέει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση