ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

ΜΑΝ «The Business Issue» με την «Κ» αυτή την Κυριακή

Στο νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΝ μάθετε πώς να γίνετε ο επόμενος «Harvey». Ο χαρακτήρας που γεννήθηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Suits» έχει πλέον δημιουργήσει ένα τεράστιο fan club κι έγινε ο business man που όλοι ήθελαν να είναι. Εμείς απλά σας δίνουμε τα tips!

Η εταιρεία του «μήλου» κάνει σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες και μεγάλα βήματα σ’ αυτό που λέμε «gadgets του μέλλοντος».

Χάρης Ντάβλας. Το όνομα του στον κόσμο του style blogger είναι συνώνυμο με την καλαισθησία και το στυλ. Δεν έχει άλλωστε τυχαία κερδίσει τον τίτλο του πιο καλοντυμένου Έλληνα.

O Banksy ξαναχτυπα! Ο Βρετανός φαντομάς της street art είναι ο εμπνευστής της Dismaland, του πιο αλλόκοτου θεαματικού πάρκου στον κόσμο.

Πρόγραμμα διατροφής για ενίσχυση της μυϊκής σας μάζας, για απώλεια λίπους, που θα σας δώσει ενέργεια και θα ενδυναμώσει την υγεία σας.

Ακόμη λίστα αγοράς με κομμάτια ανάλαφρα και κομψά, που θα σας γίνουν απολύτως απαραίτητα αυτό το φθινόπωρο για ένα business casual style.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και o 13ος τόμος «Το σαφάρι του δισεκατομμυρίου» από την ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ DISNEY με μόνο 3.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση