ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαραθώνιος αγαπημένων sitcom παρέα με καλό φαγητό

Ένα μέρος των καλοκαιρινών μας διακοπών το έχουμε συνδυάσει με αγαπημένες σειρές είτε στο Netflix είτε σε άλλη συνδρομητική υπηρεσία. Μετά την παραλία, για κάποιους το μεγάλο και καίριο ερώτημα είναι «τι σειρά θα δω;» και το, πιο σημαντικό, «τι θα φάω;». Οι συντάκτες του WIZ ρώτησαν και έψαξαν σε δρόμους, στοές και dark διαδικτυακά φόρουμ και έμαθαν: ιδού οι καλύτερες κωμικές σειρές για μαραθώνιο, συνδυασμένες με αγαπημένες γαστρονομικές επιλογές.

The Big Bang Theory – Wok in a Box (ΛευκωσίαΛεμεσός)

Αποτελεί ένα φαινόμενο και είναι σίγουρα μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές των δύο τελευταίων δεκαετιών. Μπορεί να έριξε αυλαία φέτος, εντούτοις, ο Sheldon Cooper και η ξεκαρδιστική geek παρέα του βρίσκονται επιτέλους στο Netflix. Και επειδή τα αγαπημένα φαγητά των ηρώων βρίσκονται πάντα σε κουτάκια, προτείνουμε Wok in a Box και «βουτιά» στα ξυλάκια.

How I met you Mother – Kona Kai (Λευκωσία)

H σειρά ψάχνει να βρει ποια στο καλό είναι η μητέρα των δύο παιδιών του Ted Mosby και είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο είδαμε τα τελευταία χρόνια. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, ξεκαρδιστικά επεισόδια ξετυλίγονται στις οθόνες μας με κύριά χαρακτηριστικά το «δεν μου φτάνει θέλω κι άλλο» και το άφθονο γέλιο. Για φαγητό προτείνουμε κινέζικο από το Kona Kai. Σημείωση: αν δεν τα πάτε καλά με τα sticks, να θυμάστε ότι ο επιμένων νικά όπως ο, καλή ώρα, ο Barney που το κατάφερε στην έκτη σεζόν.

Modern Family – Taco Bell (ΛευκωσίαΛεμεσόςΠάφος)

Οι οικογένειες Pritchett-Dunphy αντιμετωπίζουν μια σειρά από απρόβλεπτα οικογενειακά γεγονότα, όπως οι διακοπές τους, τα ενοχλητικά πεθερικά τους, και διάφορα άλλα -ξεκαρδιστικά κατά τα άλλα- προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά καταφέρνουν με κάθε τρόπο να συμβιώνουν όλοι μαζί σαν μια αγαπημένη οικογένεια, ακόμη και αν ο ένας τρελαίνει τον άλλον. Το γέλιο είναι, φυσικά, και εδώ άφθονο και κύριο χαρακτηριστικό. Προς τιμήν της πρωταγωνίστριας, Sofia Vergara, προτείνουμε Taco Bell και επιλογές όπως burritos, tacos, nachos και quesadillas.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X