ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μαρία Δεληθανάση: Έχω μηνύματα που παραδέχεται ο τραγουδιστής ότι με έχει χτυπήσει

Απαντά στα όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της.

newsroom must

Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και απάντησε στους ισχυρισμούς του δικηγόρου του πρώην συζύγου της. Η Μαρία Δεληθανάση τον κάρφωσε με στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον κλείδωσε στο μπάνιο της οικίας τους για πάνω από τρεις ώρες, στη συνέχεια όταν κατάφερε να απελευθερωθεί, εκείνη του επιτέθηκε πάλι και ο ίδιος πράγματι την απώθησε αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησε απευθείας» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν πως έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει για το πόσο ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι δήθεν εγώ του επιτέθηκα. Και το λέω γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες μέρες και ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μου συμπαραστέκεται. Εκείνο που θα με δικαιώσει είναι και άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας», δήλωσε.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Παρασκευής, 5 Μαρτίου όταν η Μαρία Δεληθανάση προχώρησε σε δημοσία καταγγελία σε βάρος του γνωστού καλλιτέχνη με φωτογραφίες, βίντεο και μία συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr, στην οποία αναφερόταν σε κακοποιητικές συμπεριφορές του πρώην συντρόφου της.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν άμεση με μία ανακοίνωση που έκανε λόγο για κατευθυνόμενη δημοσίευση που έγινε συνειδητά με μοναδικό σκοπό να τον διασύρει, αλλά και να τον πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά. Στη συνέχεια ο ίδιος έκανε γνωστό το γεγονός πως αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος.

Το πρωί του Σαββάτου 6/3, η Μαρία Δεληθανάση, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», δήλωσε μεταξύ άλλων, «Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από τις πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία "απλή" ως αρκετά σοβαρή» απάντησε

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση