ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Η ανάρτησή της στο Instagram.

Σε ένα υγιέστατο κοριτσάκι έγινε μαμά για πρώτη φορά η Μαρία Ηλιάκη, με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη Δευτέρα (31/05/21).

Η ίδια, αν και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα κοινωνικά δίκτυα, είχε αναρτήσει μερικές φωτογραφίες σε Instastories, της προηγούμενες ημέρες, μέσα από το μαιευτήριο, αλλά για πρώτη φορά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της μερικά λόγια από τις πρώτες στιγμές της ως μαμά, σε ένα συγκινητικό βίντεο.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε, «Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ, γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης».

Συμπληρώνοντας, «Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό. Ακούστε, θα κάνουμε και μια συμφωνία, επειδή άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη, αν αρχίζω και σας πρήζω με την κόρη μου, να με κάνετε block».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ