ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της μετά την γέννα

Όσα είπε ο ίδιος στην Κατερίνα Καραβάτου.

newsroom must

Στην «Φωλιά των Κουκου» και την πολύ καλή φίλη του ζευγαριού Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε λίγο μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης.

Η παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια, από την χαρά της, περιέγραψε την κορούλα τους ως ένα από τα πιο όμορφα μωρά που έχει δει, με τον Στέλιο να κάνει την δική του παρέμβαση στην εκπομπή περιγράφοντας τα όσα βίωσε τα τελευταία 24ωρα.

Ο ίδιος, να θυμίσουμε είναι γυναικολόγος στο επάγγελμα, και εργάζεται στην Ζυρίχη, όπου τα τελευταία χρόνια διαμένει με την Μαρία.

Αρχικά ο Στέλιος περιγράφει «Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες».

Συμπληρώνοντας, «Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό».

Σε ερώτηση αν ήταν ο ίδιος που έφερε στον κόσμο την κόρη του απάντησε, «Σε περιπτώσεις χειρουργείου χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και καλό θα είναι να μην κάνει ο ίδιος ο γυναικολόγος την καισαρική στη γυναίκα του».

Ενώ καταλήγοντας αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα όλη η οικογένεια θα έρθει στην Ελλάδα για να γιορτάσουν τον ερχομό της μικρής στην πατρίδα τους, τα Χανιά.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση