ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαρία Κορτζιά: Οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και η αναφορά σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σοφοκλής

«Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ήμουν χάλια και ψυχολογικά και σωματικά»

newsroom must

Ένα περίπου μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου καρπού του έρωτά της με τον Πιέρο Σωτηρίου, η Μαρία Κορτζιά βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην εκπομπή του ΡΙΚ "Όμορφη μέρα – Κάθε μέρα" και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τον μικρό Σοφοκλή και για την περίοδο που ήταν έγκυος.

Συγκεκριμένα, η γνωστή blogger αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες του τοκετού, αλλά και στα όσα αντιμετώπισε σωματικά και ψυχολογικά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. “Ήταν πολύ δύσκολη γέννα, ήταν φυσιολογικός τοκετός το μωράκι ήταν μεγάλο, 4,130 δεν κατέβαινε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, πέρασαν περίπου 12 ώρες για να κάνω διαστολή. Δυσκολευτήκαμε στη γέννα, δόξα το θεό τώρα είμαστε και οι δύο καλά, αυτό έχει σημασία” είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις πρώτες δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, η Μαρία δήλωσε: “To πρώτο τρίμηνο ήταν το πιο δύσκολο σε μένα. Δεν ήμουν με τον Πιέρο, δεν ήξερα πότε θα έβλεπα τον Πιέρο, είχαν κλείσει αεροδρόμια, ήταν όλα πολύ δύσκολα. Το πρώτο τρίμηνο ήμουν χάλια και ψυχολογικά και σωματικά. Μετά ήμουν πάρα πολύ καλά είχα δει και τον Πιέρο που κατάφερε να έρθε”.

Έπειτα, η ίδια αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σοφοκλής. “O κόσμος γενικά, οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, μας λένε ότι μοιάζει και στους δυο, εγώ θεωρώ πως μοιάζει περισσότερο στον Πιέρο, βασικά νιώθω ότι είναι ίδιος ο Πιέρος, θα δείξει, είναι πολύ νωρίς”.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X