ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μαρία Σελίπα Νεοφύτου: «Για μένα ο Αβέρωφ δεν είναι αλεπού αλλά ο πολυμήχανος Οδυσσέας»

Η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα στο «TET–A–TET» σε μία εξομολογητική συνέντευξη.

Η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα, στην εκπομπή «TET–A–TET» σε μία εξομολογητική συνέντευξη με τον Τάσο Τρύφωνος.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, η σύζυγος του προέδρου του ΔΗΣΥ υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι της οικογένειας Νεοφύτου για ένα πολύ προσωπικό ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA.

Στην πρώτη της ατομική τηλεοπτική συνέντευξη, η Μαρία Σελίπα αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν με τον σύζυγό της, πώς έγινε η πρόταση γάμου, ποια ήταν η γνώμη που είχε για τον Αβέρωφ πριν τον γνωρίσει αλλά και την φορά που τον έκανε να κλάψει. Απαντά αν η πολιτική είναι αντίζηλος της ενώ τόνισε πως η ισχύς, η δύναμη και η προβολή μάλλον την  απωθούσαν.

Μεταξύ άλλων απαντά για όλα όσα ακούγονται για τον σύζυγό της δηλώνοντας "Για μένα ο Αβέρωφ δεν είναι αλεπού είναι ο πολυμήχανος Οδυσσέας". 



Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET–A–TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση