ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά»

Η Μαρία Σολωμού απαντώντας σε ερώτηση το κατά πόσον είναι στα σχέδια ή στις επιθυμίες της να συμμετάσχει σε κάποια σειρά ή ελληνική - ελληνοκυπριακή τηλεοπτική συμπαραγωγή ή ακόμα και show, όπως η Βίκυ Κουλιανού, ο Γιάννης Σπαλιάρας αλλά και η Έβελυν Καζαντζόγλου εκείνη απάντησε τα παρακάτω:

«Δεν μπορώ να παίξω σε μια σειρά που δεν μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να μιλάω ελληνικά και να μου απαντάνε κυπριακά, δεν καταλαβαίνω πώς το κάνουν συνάδελφοι και μπράβο τους δηλαδή που το κάνουν! Ούτε θα μπορούσα να πάω σε σόου, αισθάνομαι λίγο άβολα να βγω ως ειδήμων στην τηλεόραση και να λέω τη γνώμη μου. Δεν θεωρώ ότι η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι».

-Είναι πάντως πολύ της μόδας πια οι ηθοποιοί να αναλαμβάνουν χρέη παρουσιαστή. Σου έχει γίνει πρόταση για κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

«Για καμία απολύτως. Ούτε για πρωινό, ούτε για μεσημεριανό, ούτε για τίποτα. Και μη σου κάνει εντύπωση, γιατί για πολλά χρόνια η ταμπέλα της «αντισυμβατικής» είχε δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιους να με βάλουν σε mainstream ζώνη, να παίζω δηλαδή σε σίριαλ που προβάλλεται 21.00-22.00. Έλεγαν ότι η Σολωμού είναι για μετά τις 10.00 το βράδυ. Οπότε γιατί να με πάρουν για μια εκπομπή; Και καλά έχουν κάνει, γιατί «όχι» θα έλεγα και δουλειά να μην είχα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση