ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Τι είπε η ηθοποιός για τους καταγγελλόμενους συναδέλφους της.

Στο "Πρωινό" βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ANT1, "Η φωτογραφία της ζωής μου". Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν δίστασε να τοποθετηθεί για ακόμα μία φορά για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Ο καθένας εξ αυτών είχε μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι’ αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με βαθειά, πολύ σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε έναν άλλον άνθρωπο, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό.

Πολλά είχαμε ακούσει. Αν ο άνθρωπος που το έχει υποστεί δεν είναι έτοιμος να το επικοινωνήσει κάτι, πώς θα βγω εγώ να τον αναγκάσω να το ξαναζήσει; Εγώ έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς και να παρέμβεις, είναι φορές που δεν μπορείς.

Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι κι έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι, αλλά τελικά γύρισαν χειρότεροι. Άρα δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, απλά θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά. Οπότε η συγγνώμη αυτή δεν με αφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών.

Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι, ικανοί άξιοι οι οποίοι πρέπει να πάρουν θέση για να τελειώσουν κι αυτές οι κλίκες."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ