ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Μarie Chantal - Παύλος Γλίξμπουργκ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Μετά από 26 χρόνια γάμου και πέντε παιδιά.

newsroom must

Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλίξμπουργκ και η Marie Chantal, μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι από ποτέ, μετά από 26 χρόνια γάμου και 5παιδιά (είναι παντρεμένοι από το 1995), και η ίδια μάς το επιβεβαιώνει μέσα από τα δικά της κοινωνικά δίκτυα.

Η επιχειρηματίας, σε νέα ανάρτησή της, στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία, με τους δύο τους να δίνουν ένα φιλί στο στόμα, καθισμένοι στο παγκάκι των ερωτευμένων, φιλοτεχνημένο από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Peter Marino.

Ο Παύλος, είναι ντυμένος με ένα casual τζιν, σκούρο μπλε πουκάμισο και λευκά sneakers ενώ η Marie Chantal φόρεσε ένα λευκό τζιν flared παντελόνι, πλατφόρμες, ενώ έχει ριγμένη στους ώμους της μια stylish ζακέτα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Να θυμίσουμε ότι οι δύο παντρεύτηκαν το 1995 (1η Ιουλίου) στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, στο Λονδίνο, με καλεσμένους τους royals συγγενείς τους όπως, βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Κάρολος αλλά και η θεία του γαμπρού Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Απέκτησαν μαζί 5 παιδιά, τους Μαρία- Ολυμπία, 1997, Κωνσταντίνος Αλέξιος, 1998, Αχιλλέας –Ανδρέας, 2000, Οδυσσέας –Κίμων, 2004 και Αριστείδης-Σταύρος, 2008.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marie- Chantal G (@mariechantal22)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση