ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μαρίνα Σάττι: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Μαρία Καραμάνου

Τραγικές στιγμές διανύει η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «Zari». Η ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα της έρχεται ως ένα βαθύ πένθος για την καλλιτέχνιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το επαγγελματικό της περιβάλλον, ο πατέρας της άφησε τη ζωή μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η Μαρίνα Σάττι, η οποία μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, αντιμετώπιζε αυτήν τη δύσκολη στιγμή μακριά από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν από το Σουδάν.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έρχεται μόλις ένα μήνα πριν τη συμμετοχή της στη Eurovision, προσθέτοντας μια ακόμα διάσταση στην προετοιμασία της για τον διαγωνισμό. Πέρα από τη μουσική της προσπάθεια, η Μαρίνα τώρα αντιμετωπίζει και τη δύσκολη πραγματικότητα του πένθους και της απώλειας. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την ανθρώπινη διάσταση πίσω από τη λάμψη και τη φήμη, και αναδεικνύει τη σημασία της υποστήριξης και της συμπαράστασης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η γνωστή τραγουδίστρια είχε δηλώσει, «Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS