ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Μαρίνα Σάττι: Η ανάρτηση για τον πατέρα της

Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο του πατέρα της.

Μαρία Καραμάνου

Στον απόηχο ενός προσωπικού θρήνου, η Μαρίνα Σάττι, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, βιώνει έναν από τους πιο δύσκολους χρόνους της ζωής της. Η απώλεια του πατέρα της, έπειτα από μια σκληρή μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει βυθίσει την τραγουδίστρια και την οικογένειά της σε βαθύ πένθος.

Αντιμέτωπη με την έντονη προσωπική της θλίψη, η Μαρίνα έκανε μια κίνηση που αντικατοπτρίζει τόσο την ανάγκη για προσωπικό χρόνο όσο και την αποδοχή της δημόσιας θέσης που κατέχει. Η απόφασή της να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές δείχνει τον σεβασμό προς την περίοδο του πένθους, ενώ παράλληλα επιτρέπει στην ίδια να βρει την ισορροπία και την δύναμη για τις επερχόμενες προκλήσεις.

Μέσα στο πένθος, η Σάττι μοιράστηκε μια πολύ προσωπική στιγμή με τους ακολούθους της στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου κάθεται στους ώμους του πατέρα της. Αυτή η εικόνα, φορτισμένη με αναμνήσεις και συναισθήματα, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και αιωνιότητας των δεσμών μεταξύ γονιού και παιδιού.

Καθώς η Μαρίνα Σάττι προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, η σκέψη του 40ημερου μνημόσυνου του πατέρα της που συμπίπτει με την περίοδο του διαγωνισμού προσδίδει μια διάσταση επιπλέον συναισθηματικού βάρους στην πρόκληση που έχει μπροστά της. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS