ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μαρινέλλα: «Γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα»

Ένα απίστευτο «δώρο» έκανε η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του , το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στο ΡΙΚ. Είναι γνωστό σε όλους τους δημοσιογράφους ότι η Μαρινέλλα εδώ και 30 περίπου χρόνια αρνείται να δώσει οποιαδήποτε τηλεοπτική συνέντευξη είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο. Γι αυτό θεωρείται μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία το ότι θα την δούμε απόψε , Κυριακή 5 Μαίου στις 9.30 μ.μ στο ΡΙΚ1 να μιλάει για την απίστευτη ζωή και καριέρα της στον Τάσο Τρύφωνος.

Εν όψει της μεγάλης της συναυλίας στις 10 Μαίου στο γήπεδο «Ελευθερία» στη Λευκωσία, μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα, την Έλενα Παπαρίζου και την Ήβη Αδάμου, η Μαρινέλλα υποδέχτηκε τον Τάσο και την κάμερα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ , στο σπίτι της στην Κηφισιά. «Παρά το πρόσφατο ατύχημα της και την εγχείρηση που αναγκάστηκε να κάνει και που την ταλαιπώρησε, την βρήκα πολύ κεφάτη και γεμάτη ενέργεια τόσο για τη συνέντευξη μας όσο και για την επικείμενη συναυλία της στην Κύπρο» μας λέει ο Τάσος. «Μου μίλησε σχεδόν για δύο ώρες και απάντησε σε ό,τι την ρώτησα. Ήδη από το τρέιλερ που έχει βγεί στον αέρα του ΡΙΚ μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» για το πόσο σπάνια θα είναι αυτή η τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρινέλλας».

«Τραγουδάω 62 χρόνια και όσο η φωνή μου είναι καλά εγώ θα τραγουδάω» δηλώνει κατηγορηματικά στην κάμερα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ. «Δεν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, ηθοποιός ήθελα να γίνω. Δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο καλή» δηλώνει. «Στα δέκα χρόνια που ήμουν το σεγκόντο του Καζαντζίδη έμαθα πολλά. Ήταν μεγάλο σχολείο».

Η Μαρινέλλα διηγείται την πρώτη της συνάντηση με τον Καζαντζίδη, την επιμονή της να τον πείσει να μην σταματήσει το τραγούδι αλλά εξηγεί και γιατί χώρισαν. «Με είδε, τον είδα, κοιταχτήκαμε στα μάτια και ερωτευτήκαμε» λέει. «Ήμουν γυναίκα , με παιδί χωρίς πατέρα στην Ελλάδα των 70’s αφού δεν παντρεύτηκα ποτέ τον πατέρα της κόρης μου» εξηγεί η Μαρινέλλα και μιλάει για την κόρη της , τα εγγόνια της αλλά και τις καλές σχέσεις που κράτησε με όλους τους έρωτες που την σημάδεψαν.

Η ντίβα του ελληνικού τραγουδιού κλείνει με ένα αισιόδοξο μήνυμα την σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη – «ποταμό» που έδωσε στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ δηλώνοντας με έμφαση «γεννήθηκα νέα, θα πεθάνω νέα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση