ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Μάριος Ηλία: Η Αριστοτέλους είναι η Βουγιουκλάκη της Κύπρου

Για την συμμετοχή του στο DanSing For You, την πορεία του αλλά και τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους μίλησε ο Μάριος Ηλία...

Μεταξύ άλλων ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ και αγαπημένος διαγωνιζόμενους - για καλό σκοπό - του show στο Mega αποκάλυψε και για τις... σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχεται από τον καιρό που μπήκε στο DanSing 4. Πως αντέδρασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής και τι λέει για όλα αυτά; Μία συνέντευξη που σίγουρα θα... συζητηθεί.

Μάριε μου περίμενες όταν ξεκινούσες το DanSing For You πως θα έφτανες μέχρι εδώ...

Η αλήθεια δεν το περίμενα άσχετα αν ο σκοπός μου που μπήκα στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show ήταν καθαρά φιλανθρωπικός. Όταν το Mega μου πρότεινε να λάβω μέρος στο DanSing δεν το σκέφτηκε στιγμή. Είπα αμέσως το ναι γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε όλοι όσοι λαμβάνουμε μέρος να αγωνιστούμε για ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Πριν μπεις στο DanSing ο Μάριος γνώριζε από χορό ή μήπως ο μόνος χορός που έκανες σε όλη σου τη ζωή ήταν στο... γήπεδο;

Σε μικρότερη ηλικία πήγαινα χορούς αλλά.... μαθαίναμε παραδοσιακούς. Καμία σχέση με αυτά που κάνουμε και που παρουσιάζουμε τώρα μέσα από το DanSing. Ευτυχώς όμως έχω μια σπουδαία παρτενέρ η οποία με υπομονή και επιμονή καταφέρνει κάθε φορά να με... κάνει πολύ καλύτερο από το προηγούμενο live.

Από τα υπόλοιπα παιδιά με ποιους ήρθες κοντά;

Νομίζω πως έχω έρθει κοντά με όλους. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όλοι βρισκόμαστε στο show για ένα πολύ σημαντικό και φιλανθρωπικό σκοπό.

Σίγουρα δεν ανήκεις στο χώρο της showbiz αλλά του αθλητισμού... Από όλα αυτά τα παιδιά του DanSing με ποιους έκανε από πριν παρέα. Γνώριζες κάποιους...;

Κανέναν δεν γνώριζα. Ειλικρινά. Ομως μπορώ να πω πως όλοι τους είναι ένας και ένας διαλεκτοί και πολύ cool άτομα. Ευγενικά, με τον χαβαλέ τους και νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που κάνουμε πλέον παρέα και εκτός show.

Θέλω να σου πω μερικά ονόματα και να μου τα χαρακτηρίσεις...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη της Κύπρου. Αυτό της λέω και την πειράζω συνεχώς.
Άλκης Χρίστου: Ο Άλκης είναι ο ερωτιάρης... Ήρθε στο show και ερωτεύτηκε.
Αλέξανδρος Παρίσσης: Ο ανεκδοτάκιας. Λέει κάτι πετυχημένα ανέκδοτα, ο άνθρωπος δεν παίζεται.
Σταύρος Κωνσταντίνου: Παρεξηγημένος για πολλούς αλλά... φωνάρα και το εννοώ.
Χριστίνα Μάτσα: Η μικρή Barbie του DanSing.
Ανδρέας Αχάνα:Χαβαλετζής. Ατελείωτο γέλιο. Απίστευτος.

Πριν δεν ήσουν και τόσο μπασμένος στην showbiz όμως τώρα με τη συμμετοχή σου στο DanSing βλέπω έγινες πιο.... μέσα στα πράγματα. Αν αύριο σε τσακώσει ένας παπαράτσι ή ένας δημοσιογράφος με κάποια σχέση σου και σε φωτογραφήσει θα... αντιδράσεις;

Όχι φυσικά. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Αν θελήσω να κρατήσω κάτι για μένα δεν θα το κάνω δημόσια. Από τη στιγμή λοιπόν που είμαι δημόσιο πρόσωπο και μπαίνω σε αυτό το "χορό" πρέπει να χορέψω. Στο χέρι μου είναι να προφυλάξω αυτά που εγώ θέλω.
Πως άραγε αποκαλεί την λατρεμένη Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Έχεις αποκτήσει απίστευτο κοινό και αυτό φαίνεται και από την παραμονή σου στο show. Να υποθέσω πως στο Facebook γίνεται χαμός από... μηνύματα...

(Γελάει) λογικό είναι αυτό αλλά δεν παρεξηγώ. Ο κόσμος είναι που μας στηρίζει και ο κόσμος είναι αυτός που τελικά με την βοήθεια τη δική μας στηρίζει αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό του MEGA και του DanSing.

Ανήθικες προτάσεις να υποθέσω έχεις δεχτεί. Σεξουαλική παρενόχληση πάει σύννεφο...

(Γελιο) Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται. Υπήρξαν στιγμές που πάγωνα όταν τα διάβαζα, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται τις σεξουαλικές επιλογές του άλλου. Σαν άνθρωπος είμαι open mind και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα φτάνει ο άλλος να έχει... όρια. Να μην ξεπερνάει και να μην ενοχλεί. Έχω δεχτεί αρκετές παρενοχλήσεις αλλά η ευγένια κερδίζει τα πάντα.

Δηλαδή... Τι τους απαντάς:

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά... δεν κάνω τέτοια πράγματα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση