ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μάρω Κοντού: «Είμαι σοκαρισμένη για τον Κιμούλη, έχω μιλήσει μαζί του και τον θαυμάζω ως ηθοποιό»

newsroom must

H Μάρω Κοντού καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την πορεία της στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, την προσωπική της ζωή, τον πρώτο της σύζυγο, τον έρωτα και τον αρραβώνα που διέλυσε.

Σχολιάζοντας γενικότερα τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου η Μάρω Κοντού είπε ότι «αυτά που ακούγονται για το θέατρο είναι θλιβερά αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το έκαναν μαστίχα. Υπάρχει και σε άλλα επαγγέλματα».

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη. Είμαι σοκαρισμένη. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, τον συμπαθώ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό κι υποκριτικά τον θεωρώ μεγαλοφυή. Δεν ξέρω αν ένας μεγαλοφυής μπορεί να έχει πάντα τις αντοχές που πρέπει.» σχολίασε.

«Με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη. Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί. Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες.

«Στην εποχή μας υπήρχε ένα φλερτ από τους συναδέλφους. Οι άντρες τότε έστελναν λουλούδια. Δεν υπήρχε αυτός ο εξαναγκασμός. Θυμάμαι μόνο ένα φλερτ από τον Δημήτρη Μυράτ. Πήγα στο καμαρίνι του και μου έκανε ένα διακριτικό φλερτ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χαλάει ένας γάμος για ένα κερατάκι της στιγμής… Είχα σχέση με έναν ηθοποιό αλλά όχι με τους συμπρωταγωνιστές μου» πρόσθεσε η Μάρω Κοντού.

Ο αρραβώνας που διέλυσε και ο έρωτας της ζωής της
«Πάντα είχα ανάγκη τα χρήματα και έκανα μερικά λάθη θεατρικά. Ήμουν αρραβωνιασμένη με εφοπλιστή. Με ζήτησε από τη μητέρα μου. Δεν είχα ερωτευτεί μέχρι τότε ακόμα. Όταν έγινε τα παράτησα όλα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα και του το έδειξα. Πέταξα το μονόπετρο του αρραβωνιαστικού στη θάλασσα για να δείξω ότι μου αρέσει κάποιος. Το 1956 τον είδε η μητέρα μου και είπε: “Αφήνεις τον άντρα της ζωή σου για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς”; Με τον σύζυγό μου μείναμε μαζί επτά χρόνια. Πάντα μείναμε φίλοι.

Τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής μου έμεινε κοντά μου. Μου είπε κάποτε: "Πριν σε παντρευτώ δεν μου έδινε κανείς σημασία. Μόλις σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες". Πάνω που είχαμε ρουτινιάσει εκείνος ξενοκοίταζε. Δεν έκανα παιδί, δεν μπόρεσα, αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, μίλησε για το ταξίδι στην αυτογνωσία και πώς αυτό την έκανε ν' αλλάξει κοσμοθεωρία στα 50 της μετά το θάνατο της μητέρας της. Τέλος, διηγήθηκε και άγνωστες ιστορίες από τον κινηματογράφο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και άλλους πρωταγωνιστές, ενώ σχολίασε τις καταγγελίες περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X