ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μάρω Λύτρα: «Μετάνιωσα που έφυγα από την Ελλάδα, δεν είχα άλλη επιλογή»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Η Μάρω Λύτρα αποτελούσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στις αρχές των 00’s με την συμμετοχή της στο show ‘ Fame Story’, αλλά αν και κατάφερε να κάνει μεγάλες επιτυχίες τότε, επέλεξε να μετακομίσει μόνιμα στον Καναδά. Με αφορμή λοιπόν το νέο της τραγούδι, με τίτλο ‘Greece’ (γραμμένο από τους ‘The Far Removed’) μιλά στο ηλεκτρονικό TLife σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Αρχικά, μιλώντας για την φάση που βρίσκεται τώρα επαγγελματικά είπε «Βρίσκομαι στον Καναδά. Συνεργάζομαι με κάποια παιδιά, με τα οποία είχαμε γράψει κάποια κομμάτια. Ένα από αυτά είναι και το “Greece”. Το έστειλα στην πρώην εταιρεία μου την Heaven. Τους άρεσε πολύ και έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και το τραγούδι να βγει στην Ελλάδα. Κυκλοφορεί λοιπόν εδώ και λίγες ημέρες από τη Heaven και την 314 Records».

Για την επιστροφή στο τραγούδι, εξομολογείται «Το τραγούδι δεν το άφησα ποτέ στο 100%. Πάντα τραγουδούσα. Όσο και να προσπαθώ και να θέλω να αλλάξω καριέρα, πάντα γυρνάω σε αυτό γιατί μάλλον αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Δεν πρόκειται να το αφήσω. Αγαπάω το τραγούδι, δε νομίζω ότι θα φύγει ποτέ από τη ζωή μου. Ελπίζω να μη φύγει ποτέ».

Σε ερώτηση για το εάν θα επέλεγε να επιστρέψει στην Ελλάδα, απαντά «Ναι, είναι κάτι που το έχω σκεφτεί. Έχω σκεφτεί και το ενδεχόμενο να το συνδυάσω με κάτι στην τηλεόραση. Δεν ξέρω βέβαια πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα τώρα με τον κορωνοϊό αλλά ναι, ονειρεύομαι να γυρίσω στην Ελλάδα και τα όνειρα δε σταματούν ποτέ να υπάρχουν».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@marolytra_official)

Για τον κορωνοϊό, και το πως βίωσε εκείνη την κατάσταση, εξομολογείται «Πάχυνα. Τρώω συνέχεια. Όταν είσαι μέσα στο σπίτι και δεν έχεις γυμναστήριο να πας, δε δούλευα και για ένα μεγάλο διάστημα… Έβαλα κάποια κιλά που τώρα προσπαθώ να χάσω. Δε μιλάω για πολλά κιλά αλλά για το σώμα μου και αυτό που είχα συνηθίσει, ναι, έχω βάλει κάποια κιλά. Έτσι το βίωσα, με πολλή μελαγχολία και κατάθλιψη, όπως όλος ο κόσμος. Είναι δύσκολο πράγμα».

Η ίδια, μιλά και για την πιθανή πρόταση για συμμετοχή στην Eurovision, αποκαλύπτοντας «Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για τη Eurovision. Αυτοπροτάθηκα βέβαια πολλές φορές. Τώρα δε ξέρω αν θα πήγαινα. Νομίζω ότι είναι καλό να πηγαίνουν νέοι καλλιτέχνες. Μου άρεσε που η Κύπρος έστειλε την Έλενα και η Ελλάδα τη Στεφανία. Είναι δυο νέα κορίτσια, φρέσκα. Εγώ σε αυτή τη φάση δε νομίζω ότι θα πήγαινα».

Στη συνέχεια περιγράφει την ζωή της στον Καναδά, λέγοντας «Είμαι νοσηλεύτρια εδώ, δουλεύω μέσα στο χειρουργείο. Τα πράγματα στον Καναδά είναι διαφορετικά απ΄ ό,τι είναι στην Ελλάδα. Δε μπορείς να πας κάπου για έναν καφέ, κάπου παραλιακά. Η ζωή μας είναι κυρίως δουλειά – σπίτι. Βάζουμε όλη μας την ενέργεια σε αυτά. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας είναι μέσα στο σπίτι. Και η δική μου ζωή σαφώς είναι διαφορετική. Ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν μέσα στα φώτα και ξαφνικά είμαι εδώ, μια νοσοκόμα… Είναι περίεργο».

Ενώ καταλήγει περιγράφοντας το πόσο της λείπει η Ελλάδα, και εάν έχει μετανιώσει την απόφαση που πήρε, λέγοντας «Φυσικά και μου λείπει. Είναι μεγάλη η διαφορά. Η απόφαση που πήρα τότε ήταν πολύ μεγάλη. Δε ξέρω αν ήταν η σωστή αλλά για μένα κάθε μέρα είναι και ένα σκαλοπάτι που πρέπει να ανέβω. Πάντα έχω μέσα στο μυαλό μου αυτή την εικόνα και όλα όσα έζησα τότε» ενώ συνέχισε, «Ναι, αν θέλω να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα. Όμως, δεν είχα άλλη επιλογή εκείνη τη στιγμή. Ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα οικονομικά. Νιώθω ότι ήταν η μόνη επιλογή που είχα. Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα πολύ για να μη γυρίσω όμως έφτασε κάποια στιγμή που δεν πήγαινε άλλο».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση