ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Master Chef: Η ανατρεπτική απόφαση των κριτών και η αποχώρηση

Οι δύο παίκτες του Master Chef ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην απαιτητική δοκιμασία όπου έπρεπε να να αντιγράψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο του guest κριτή Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Ωστόσο οι αστοχίες που εντόπισαν στα πιάτα των διαγωνιζομένων οι κριτές, τους έκαναν να αλλάξουν τους κανόνες της δοκιμασίας και ζήτησαν από τους δυο παίκτες, χωρίς να γνωρίζουν ποιο πιάτο είναι του καθενός, να ξαναμαγειρέψουν, αυτή τη φορά όμως χωρίς τη βοήθεια του εξώστη. Στο άκουσμα αυτής της απόφασης η Μάγκυ δεν αντέδρασε και τόσο καλά αφού όπως δήλωσε ''Δεν θα έπρεπε εγώ, που έχω αυτό που έχω, που κάνω αυτό που κάνω, να δείξω τώρα σε όλους ότι δεν τα κατάφερα να περάσω. Δεν το δέχομαι, γιατί ξέρω ότι αξίζω περισσότερο''.

Η τελική απόφαση των κριτών ήταν πως το πιάτο της Μάγκυ είχε τις περισσότερες αστοχίες και έτσι η παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό, χωρίς ωστόσο να κρύψει τη συγκίνησή της.

''Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση