ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Master Chef: Οι παίκτες ''πάγωσαν'' στο άκουσμα της δοκιμασίας

Το ΜasterChef έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία και ο διαγωνισμός κρύβει συνεχώς εκπλήξεις.

Οι επτά καλύτεροι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού ταξίδεψαν στο Καστόρι Λακωνίας, όπου πραγματοποιήθηκε και το πρώτο μέρος της δοκιμασίας. Εκεί οι παίκτες χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, με την μπλε ομάδα να υπερτερεί αριθμητικά έναντι της κόκκινης.

Ο Σάββας Ληχανίδης ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας διάλεξε το μπλε χρώμα και στελέχωσε την ομάδα του με τον Χρήστο Γλωσσίδη, τον Τιμολέων Διαμαντή και τον Γιώργο Φασιλή.  Ως αρχηγός της μπλε ομάδας, ο Σάββας, διάλεξε τον Δημήτρη Τσίκιλη για αρχηγό της κόκκινης ομάδας, με τους Αργύρη Αγλαμίση και τη Μάγκυ Ταμπακάκη να είναι οι δυο του επιλογές.

Οι κριτές υποδέχθηκαν τους παίκτες σε αυτό το ξεχωριστό μέρος και τους ανακοίνωσαν το πρώτο μέρος της δοκιμασίας. Αυτό αφορούσε τη δημιουργία δυο πιάτων μέσα σε μιάμιση ώρα, χωρίς όμως να έχουν μαγειρικά σκεύη αλλά και πως θα έπρεπε να τα ανακαλύψουν και να τα στήσουν όλα μόνοι τους. Η μοναδική συμβουλή που τους έδωσαν είναι να ακολουθήσουν το ποτάμι έτσι ώστε να λύσουν το μυστήριο.

Έτσι επιστράτευσαν όλες τις παλιές τεχνικές μαγειρικής καθώς τα μόνα που πράγματα που διέθεταν ήταν τα μαγειρικά σκεύη. Με το τέλος της δοκιμασίας οι κριτές έμειναν άφωνοι με το πόσο γευστικό ήταν το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, στο τέλος της ομαδικής δοκιμασίας τους επιφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη καθώς τους ανακοίνωσαν πως έπρεπε να φτιάξουν τα δικά τους καταλύματα στο σημείο όπου μαγείρεψαν αφού θα ανανέωναν το ραντεβού τους για την επόμενη ημέρα. Όπως ήταν φυσικό, «πάγωσαν» με αυτή την εξέλιξη, ενώ λίγο αργότερα τους ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για πλάκα.

 Δείτε το βίντεο με την πλάκα που έκαναν οι κριτές στους παίκτες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση